Visie...

Vanuit mijn atelier in Swolgen heb ik mij gespecialiseerd in rouwbloemwerken, bruidsbloemen, boeketten en bloemwerken. Voor elke gelegenheid kan ik mijn creativiteit omzetten naar een passende bijzondere creatie. Persoonlijke aandacht is belangrijk bij het maken van een bloemwerk. Ik maak graag tijd vrij om mijn opdrachtgevers de nodige aandacht, rust en privacy bieden om naar wens een mooi persoonlijk bloemwerk te realiseren..

...rouwbloemen

Vormen, kleuren en contrasten kunnen samen het verhaal van een dierbaar persoon vertellen. Veel nabestaanden hebben daar zelf al een idee bij, maar ik denk graag mee in dat proces. Goed contact, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen spelen daarin een belangrijke rol. Elke decoratie bij een uitvaart zou recht moeten doen aan de persoon om wie het gaat.
 

Dat is ook de reden waarom ik graag bij mensen thuis kom, om de wensen te bespreken. Om tot iets moois te komen, is het belangrijk om iets van de overledene te weten en uiteraard over de nabestaanden. Hun wensen in kaart brengen en luisteren naar wat zij willen bij de uitvaart is op dat moment mijn belangrijkste doel.
Vervolgens ga ik aan de slag met de materialen, vormen, bloemen en samenstellingen die dat verhaal op de goede manier vertalen in een rouwboeket.  Juist omdat ik me verdiep in de leefwereld van mensen die een dierbare zijn verloren, kan ik mijn vak goed uitoefenen. 
    

...bruidsbloemen

Trouwen is een van de belangrijkste momenten in het leven waarbij traditie en symboliek een belangrijke rol spelen. Bij het maken van bruidsarrangementen streef ik naar perfectie. Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden de wensen uitgewerkt tot een creatie die speciaal voor het bruidspaar gemaakt wordt. Combinaties van bloemen, vormen en kleuren worden afgestemd op het type bruid, de kleding en voorkeuren. 
Bruidswerk staat in het teken van de liefde en wordt dus ook met veel liefde gemaakt.

 Anita van Leeuwen