Werkwijze...
 
 
Vraag een kennismakingsgesprek aan.
Mijn advies is om dit tussen 10 en 3 maanden voor jullie huwelijksdatum aan te vragen. Dan kan ik de datum al in optie houden.
Voor het kennismakingsgesprek vraag ik u om een moodboard / verzamelmapje te maken van uw favoriete afbeeldingen welke u tegenkomt op mijn webpagina, Instagram, Pinterest en/of Social media / internet en deze naar me door te sturen per email info@decorato.nl.
Zo krijg ik een indruk welke styling u mooi vindt en kan hier al en vertaling aan geven voor jullie huwelijk. Stuur ook een lijstje door met de items wat jullie nodig hebben en geef een indicatie van het budget voor de bruidsbloemen.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en mogelijkheden aan de hand van jullie inspiratiebeelden en personaliseren dit naar jullie huwelijksdag en bekijken de mogelijkheden binnen het budget.
Wanneer het noodzakelijk of gewenst is kunnen we ook de trouwlocatie bezoeken om de mogelijkheden aldaar te bekijken.
 
Vervolgens zal ik voor u het stylingplan uitwerken met daarin alle besproken wensen en stel ik een offerte voor u op met de totale kosten.

De bloemen worden altijd op locatie bezorgd en op de juiste plekken neergezet. Grotere objecten worden op locatie gemaakt en/of gestyled zodat het .
Indien nodig komen we na het huwelijksfeest om alles weer af te bouwen.
 
Het wordt altijd op prijs gesteld om achteraf nog contact te hebben voor een feedback of alles naar wens was.