Als woorden tekort schieten...

Bij het verlies van een dierbare schieten woorden vaak tekort. Een mooi bloemstuk kan troost brengen voor u en de nabestaanden. Een losse bloem, een ingetogen of mooi samengesteld bloemstuk geven het moment van afscheid een persoonlijke tint.

Decorato is gespecialiseerd in het leveren van bloemen voor een afscheid. Er is keuze uit een groot assortiment rouwstukken en op verzoek stel ik arrangementen samen die passen bij uw wensen en uw budget. Bijna elke bloem is leverbaar (soms afhankelijk van het seizoen) en een rouwstuk kan in elke gewenste vorm, kleur of formaat gemaakt worden. 

Ik geef graag persoonlijk advies geven als u door de omstandigheden even niet tot een keuze kunt komen. Ik kan, wanneer u daar behoefte aan heeft, bij u thuis komen om samen met u een passend rouwarrangement uit te zoeken.

Ook bestaat de mogelijkheid om zelf mee te helpen met het maken van het bloemstuk voor uw dierbare wanneer hier behoefte aan is. Hierbij kan ook gedacht worden aan het maken van kleine lieve boeketjes door kinderen voor hun vader, moeder, opa, oma,…. 
Zij worden vaak op de achtergrond geplaatst en kunnen op deze manier op hun wijze toch een rol spelen en betrokken worden bij de uitvaart. 
Decorato draagt er zorg voor, dat uw bloemen op het door u aangegeven moment en locatie aanwezig zullen zijn.  

Decorato is 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch op nummer 077-4633285 of 06-30909425;           per e-mail op info@decorato.nl

Laat u inspireren door enkele voorbeelden van rouwbloemwerken.